Bedankt voor alles lieve Undercover

Donderdag 5 november 2020

Nog zo onwerkelijk allemaal…
Een dag waarvan ik had gehoopt dat hij nog heel lang niet zou komen! Gisteren mijn allerliefste Undercover moeten laten inslapen!😢💫 Begin van de avond kreeg hij koliek, we hebben er echt alles aan gedaan en hij heeft zo hard gevochten maar helaas mocht het niet zo zijn. Vorig jaar kwam hij zo sterk uit de koliek operatie maar nu konden ze niks meer voor hem doen.

Wat heb ik 10 ontzettende mooie jaren met hem gehad. Samen begonnen in het Z2, en wat was het begin moeilijk. Zo kijkerig en zo heet en ik totaal geen ervaring wat het zeker niet makkelijk heeft gemaakt. Zo trots dat we uiteindelijk samen alle klassen hebben doorlopen tot en met de Intermediare 2 en zelfs het start bewijs voor de Grand Prix hebben gehaald waar we nog vol voor aan het trainen waren. Tussendoor veel blessures gehad, waar hij steeds weer zo sterk en fit uit kwam dat dit echt niet te begrijpen is. Wat had hij een eigen karakter wat hem zo speciaal en bijzonder gemaakt heeft. Het doet ontzettend veel pijn om mijn eerste eigen paard waar mijn hele carrière mee begonnen is en waar ik alles aan te danken heb te moeten laten gaan.

Gelukkig was hij tot gisteren nog top fit en heeft hij ‘s ochtends nog heerlijk op de wei gestaan zoals elke dag. Wat ga ik zijn gehinnik en zijn hoofd door zijn buitenluik als ik ‘s ochtends weer op stal aan kwam vreselijk missen!

Bedankt voor alles lieve Undercover! 😢💫🌟

lizz-kok-dressage-undercover